Διαδρομές

Ο γιορτινός αγώνας αλληλεγγύης TheTOC Merrython διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων σε 2 διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων

 

Το σήμα για την εκκίνηση του γιορτινού αγώνα αλληλεγγύης TheTOC Merrython θα ακουστεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στις 09:00 ακριβώς.

Η ώρα προσέλευσης των δρομέων είναι στις 08.30, στο σημείο της εκκίνησης στη συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών.

Οι διαδρομές θα είναι δύο: 5 και 10 χιλιομέτρων. Δείτε το σημείο εκκίνησης στον χάρτη εδώ.

Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι 9 ευρώ (για την ενίσχυση των δράσεων του Κ.Υ.Α.Δ.Α).

Ο αγώνας διοργανώνεται από το TheTOC σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

 


Μικρή Διαδρομή

5 χιλιόμετρα

Εκκίνηση στην συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών με κατεύθυνση προς την οδό Ακάμαντος και στην συνέχεια στις οδούς Στησικλέους, Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Μουσών, Γαριβάλδι,  αριστερά στην οδό Ροβέρτου Γκάλι και δεξιά στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στροφή αριστερά στην οδό Φρυνίχου και συνέχεια στις οδούς Λυσικράτους, Σέλλεϋ και Τριπόδων. Στροφή αριστερά στην οδό Πρυτανείου και συνέχεια στην οδό Θεωρίας όπου στο τέλος στρίβουμε δεξιά προς την στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

 

map_blue_large


Μεγάλη Διαδρομή

10 χιλιόμετρα

Θα είναι η ίδια διαδρομή με τα 5 χιλιόμετρα, αλλά οι δρομείς θα κάνουν δύο στροφές.

Εκκίνηση στην συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών με κατεύθυνση προς την οδό Ακάμαντος και στην συνέχεια στις οδούς Στησικλέους, Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Μουσών, Γαριβάλδι,  αριστερά στην οδό Ροβέρτου Γκάλι και δεξιά στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στροφή αριστερά στην οδό Φρυνίχου και συνέχεια στις οδούς Λυσικράτους, Σέλλεϋ και Τριπόδων. Στροφή αριστερά στην οδό Πρυτανείου και συνέχεια στην οδό Θεωρίας όπου στο τέλος στρίβουμε δεξιά προς την στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 10 58 873 (ώρες εξυπηρέτησης: 16.00-20.00).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

TheTOC Merrython 2018

TheTOC Merrython 2017

TheTOC Merrython 2016

TheTOC Merrython 2015