Πληροφορίες

Συχνές Ερωτήσεις

 

1. Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο TheTOC Merrython;

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου αλληλεγγύης TheTOC Merrython 2019, επιλέξτε ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο run2019.thetoc.gr. Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε σε περιβάλλον του myrace.gr, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

Έπειτα, θα πρέπει να καταθέσετε το ελάχιστο αντίτιμο για τη συμμετοχή σας, ώστε να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σχετικά με τον αγώνα δρόμου TheTOC Merrython.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 211 1168240.

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Εγγραφές με φυσική παρουσία θα γίνονται στα σημεία όπου θα λειτουργήσει Γραμματεία. 

Δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής ή πληρωμής την ημέρα του αγώνα.

 

2. Μπορούν να συμμετέχουν Εταιρικές Ομάδες;

Ναι, στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει η επιλογή της Εταιρικής Εγγραφής.

Επιλέγοντας «Ομαδική Συμμετοχή» θα πρέπει να γίνεται μέλος συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Αν είστε ήδη μέλος, εισάγετε το username και το password σας.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία, επιλέξτε «Εγγραφή/Registration» και συμπληρώστε τα στοιχεία του αρχηγού της ομάδας.  Πλέον, αφού έχετε καταχωρήσει επιτυχώς το όνομα της ομάδας σας και τα στοιχεία του αρχηγού, μπορείτε να προσθέσετε τα μέλη επιλέγοντας κάθε φορά το «Προσθήκη/Add».

 

3. Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στον αγώνα;

Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή είναι 9 ευρώ. Οποιαδήποτε προσφορά άνω των 9€ είναι ευπρόσδεκτη. Το ποσό που θα καταβάλετε θα δοθεί για την ενίσχυση των δράσεων του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων). Η συμμετοχή στον αγώνα περιλαμβάνει τεχνική μπλούζα, αναμνηστικό μετάλλιο και αριθμό συμμετοχής.

 

4. Πώς μπορώ να πληρώσω για τη συμμετοχή μου;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή ηλεκτρονική πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε με ποιον από τους δύο τρόπους επιθυμείτε να πληρώσετε.

  • Στην περίπτωση επιλογής μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε περιβάλλον Eurobank.
  • Στην περίπτωση επιλογής μέσω κατάθεσης, θα σας αποσταλούν μέσω email τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την τραπεζική κατάθεση σημειώστε ως Αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του δρομέα ή το όνομα της ομάδας. Μόνο με τον τρόπο αυτό θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή σας. Καταθέσεις μέσω άλλων τραπεζών επιβαρύνονται με προμήθεια.

 

5. Μπορώ να πληρώσω μία φορά για 2 ή παραπάνω συμμετοχές, μαζί;

Όχι, για κάθε ατομική συμμετοχή πρέπει να γίνει ξεχωριστή κατάθεση. Κατά την τραπεζική κατάθεση σημειώστε ως Αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του δρομέα.

Για τις ομαδικές συμμετοχές, μπορεί να γίνει μία κατάθεση με Αιτιολογία το όνομα της ομάδας.

 

6. Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Η διαδικασία ηλεκτρονικών εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή με φυσική παρουσία στα σημεία παραλαβής του race pack (δείτε παρακάτω τα σημεία λειτουργίας γραμματείας).

 

7. Μπορώ να πληρώσω την ημέρα παραλαβής του race pack ή την ημέρα του αγώνα;

Ναι. Την ημέρα παραλαβής του race pack θα είναι δυνατή η νέα εγγραφή ή η πληρωμή.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσει γραμματεία και δεν θα είναι δυνατή η νέα εγγραφή ή η πληρωμή.

 

8. Πώς θα γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου είναι έγκυρη;

Μερικές ημέρες μετά την πληρωμή σας θα λάβετε ενημερωτικό email.

 

9. Ενώ έχω πληρώσει, δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση. Τι να κάνω;

Εάν μία εβδομάδα πριν τον αγώνα δεν έχετε λάβει ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 211 1168240 και στο 211 7506685.

 

10. Πώς θα μάθω τον αριθμό συμμετοχής μου;

Στο ενημερωτικό email, που θα λάβετε λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, εφόσον έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας, θα βρείτε τον αριθμό συμμετοχής, τον τρόπο παραλαβής του και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα.

 

11. Πώς μπορώ να παραλάβω το πακέτο συμμετοχής (race pack);

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσει γραμματεία στο κατάστημα Saucony στο Νέο Ψυχικό, Λ. Κηφισίας 300, από τις 12.00 έως τις 19.00 το βράδυ.
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, θα λειτουργήσει γραμματεία στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου, στην έξοδο της στοάς City Link (στοά Σπυρομήλιου) και θα λειτουργήσει από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ., από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας (race pack).
Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής σας (bib number) και το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά σας αντικείμενα, παραμάνες, την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής και το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.
Για να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής, θα πρέπει να αναφέρετε στη γραμματεία τον αριθμό συμμετοχής σας (bib number).

12. Πώς θα γίνει η χρονομέτρηση του αγώνα;

Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα χρονομέτρησης Big Tag της MyLaps. Το σύστημα αυτό είναι συνδεδεμένο με το chip χρονομέτρησης, το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στον αριθμό συμμετοχής (bib number). Για να γίνει σωστά η χρονομέτρηση, θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τις παραμάνες που θα βρείτε στο πακέτο συμμετοχής σας, στο ύψος του στήθους. Ο αριθμός δεν πρέπει να καλυφθεί από κάποιο ρούχο ή να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο.

 

13. Μπορώ να αφήσω κάπου τα προσωπικά μου αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Στον χώρο της εκκίνησης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο θα μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, χρησιμοποιώντας τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στο πακέτο συμμετοχής σας (race pack).

Ο σάκος με τα αντικείμενά σας θα πρέπει να είναι καλά κλεισμένος και προτείνουμε να μην περιέχει επίσημα έγγραφα ή πολύτιμα αντικείμενα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

 

14. Πώς θα μάθω τα αποτελέσματα του αγώνα;

Τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν μετά τον αγώνα στο run2019.thetoc.gr.

 

15. Προσωπικά Δεδομένα

Το TheTOC Merrython ως επίσημος διοργανωτής του αγώνα θα συλλέξει τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων μέσω της συνεργαζόμενης εξειδικευμένης αθλητικής εταιρείας που έχει αναλάβει για λογαριασμό του την οργάνωση και εκτέλεση του αγώνα. Τα στοιχεία που συλλέγουμε για εσάς είναι όσα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα του αγώνα. Συλλέγουμε τα στοιχεία αυτά προκειμένου να προβάλουμε και να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση, για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τη συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση αλλά και για μελλοντικές αντίστοιχες αθλητικές εκδηλώσεις που μπορεί να διοργανώσουμε.

Μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τους χορηγούς του αγώνα, στα πλαίσια συμμετοχής σας σε διαγωνισμούς που σχετίζονται με την συγκεκριμένη εκδήλωση και υποστηρίζονται από αυτούς.

Για την διασφάλιση της προσωπικής σας υγείας, όλες οι συμμετοχές καλύπτονται από ασφαλιστικό πρόγραμμα, οπότε τα προσωπικά σας στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στην ασφαλιστική εταιρεία που θα αναλάβει την κάλυψη της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αγώνας θα καλυφθεί από φωτογράφο και συνεργείο με κάμερες και drones και το υλικό αυτό θα φιλοξενηθεί στα sites μας, στο Facebook Event του αγώνα, καθώς επίσης σε συνεργαζόμενα με εμάς δημοσιογραφικά μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας μας.

Με την εγγραφή και συμμετοχή σας στον αγώνα, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.

 

 

Σας περιμένουμε!

 

Για γενικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να καλέσετε στο 211 1058873 (ώρες εξυπηρέτησης 16.00 – 20.00).

Για πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 211 1168240.